Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is de mate waarin uw werknemer productief, gemotiveerd en gezond wil en kan blijven werken, binnen uw organisatie.”

De CAO Uitvoeringsregelingen Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (CAO USAG) is opgebouwd uit verschillende uitvoeringsregelingen. Eén van de regelingen is Duurzame Inzetbaarheid.

Rondom duurzame inzetbaarheid besteden wij, binnen de CAO USAG, aandacht aan:

  • een Gezondheids- & Bodycheck (Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek, beter bekend als PAGO);
  • een Loopbaancheck en eventueel een adviestraject;
  • vitaliteitstrajecten.

Neem contact op Veel gestelde vragen Downloads

Voor u en uw werknemers

Image

Duurzame Inzetbaarheid van uw werknemer

Er zijn verschillende hulpmiddelen zodat uw werknemer nu en in de toekomst, fysiek en mentaal goed het werk kan uitvoeren en zichzelf kan ontwikkelen. Vanuit de cao wordt u hierbij geholpen.

Meer informatie

Image

Gezondheids- & Bodycheck

De Gezondheids- & Bodycheck (GBC) is een periodieke gezondheidscheck voor uw werknemer. Tijdens deze gezondheidscheck worden eventuele gezondheidsrisico’s gesignaleerd en besproken met uw werknemer. Wilt u weten hoe u de GBC voor uw werknemer kunt inplannen?

Klik hier

Image

Vitaliteitstrajecten

Een vitaliteitstraject helpt uw werknemer met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Een traject kan verschillende invullingen hebben, denk onder meer aan het verminderen van bewegingsklachten, gezond eten en drinken of stoppen met roken.

Meer weten?

Image

Loopbaancheck en adviestraject

De loonbaancoach helpt uw werknemer verder! Door middel van een loopbaancheck en eventueel adviestraject kan uw werknemer zichzelf ontwikkelen en stappen maken in zijn of haar loopbaan.

Lees meer