Vitaliteitstraject

Wil je jouw gezondheid en vitaliteit verbeteren? Heb je klachten aan rug, nek, armen of benen? Wil je voedingsadvies? Meer bewegen? Beter slapen? Minder stress? Of Stoppen met roken? Een Vitaliteitstraject helpt je verder!

Wat is een vitaliteitstraject?
Een Vitaliteitstraject kan een vervolgtraject op jouw Gezondheids- & Bodycheck zijn. Hierbij ga je aan de slag met jouw gezondheidsrisico’s en klachten. Wil je jouw gezondheid en vitaliteit verbeteren of klachten verhelpen zonder dat je een Gezondheids- & Bodycheck hebt gehad? Uiteraard is dat ook mogelijk!
Je kunt bijvoorbeeld starten met een vitaliteitstraject wanneer:

  • Je lichamelijke klachten hebt, bijvoorbeeld aan je rug, nek, armen en/of benen (houding- en bewegingsapparaat)
  • Je voedingsadvies wilt (bijvoorbeeld wanneer je wilt werken aan een gezond BMI, bloeddruk, vetpercentage, buikomvang of cholesterol).
  • Je meer wilt bewegen
  • Je beter wilt slapen
  • Je wilt stoppen met roken
  • Je meer wilt ontspannen
  • Je minder stress wilt
  • Je een betere balans wilt (tussen werk en privé)

Hoe kom ik in aanmerking voor een vitaliteitstraject?
Tijdens de Gezondheids- & Bodycheck geeft de arts jou advies op basis van jouw ingevulde vragenlijst en de resultaten uit de gezondheidstests. En kan je eventueel doorverwijzen naar een fysiotherapeut, jouw huisarts of een andere medisch specialist. Ook kan de arts jou een vitaliteitstraject aanbevelen, je krijgt dan een flyer mee van de arts waarmee je (via jouw werkgever) informatie kan opvragen over een voor jou passend vitaliteitstraject. Wil je jouw gezondheid en vitaliteit verbeteren of klachten verhelpen zonder dat je een Gezondheids- & Bodycheck hebt gehad? Uiteraard is dat ook mogelijk!

Hoe ziet een vitaliteitstraject eruit?
Tijdens een vitaliteitstraject ga jij, samen met jouw vitaliteitscoach aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. De duur en inhoud van een vitaliteitstraject is afhankelijk van jouw doel en het soort traject.

Privacy en kosten
De inhoud van jouw vitaliteitstraject is geheel anoniem. Dit wordt hierom nooit gedeeld met jouw werkgever of een andere partij. Jij kunt zelf bepalen of je dit wilt delen of niet. De vitaliteitstrajecten worden niet bekostigd vanuit de premie. De kosten zijn voor rekening van jouw werkgever.

Heb je interesse?

Bel Stichting USAG of mail. Wij regelen het voor je! Een Vitaliteitstraject is mogelijk in overleg met jouw werkgever.