Loopbaancheck en adviestraject

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Wil je doorgroeien in je huidige functie of bijvoorbeeld voorman worden? Of denk je eraan om een ander beroep te kiezen? Misschien is een loopbaancoach iets voor jou?

Vanuit de COA USAG worden verschillende mogelijkheden aangeboden om als werknemer te groeien in een functie. Eén van deze mogelijkheden is een Loopbaancheck, aangevuld met een adviestraject.

Het kan zijn dat je een stap verder wilt in je loopbaan, je vraagt je af of je je huidige baan tot je pensioen kun uitvoeren. Misschien wil je een aanvullende opleiding doen? Of wil je advies hoe je elders een baan kunt vinden? Tijdens de loopbaancheck bespreek je jouw vraag of wens met een persoonlijke loopbaancoach. Hieruit volgt een advies waarin duidelijk wordt welke vervolgstappen je kunt nemen. Voor deze vervolgstappen is het mogelijk om een adviestraject te starten.

Waarom kies ik voor een adviestraject?
Tijdens een adviestraject, dat uit meerdere gesprekken bestaat, ga je samen met je loopbaancoach aan de slag om jouw loopbaanvraag te beantwoorden.

Voorbeelden van loopbaanvragen:

  • Ik wil doorgroeien bij mijn huidige werkgever maar heb daar extra opleidingen voor nodig, wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Ik wil in een andere bedrijfstak werken maar welke functie past bij mij?
  • Ik heb hulp nodig met mijn cv en solliciteren, en waar vind ik de vacatures die bij mij passen?
  • Hoe kan ik blijven werken tot mijn pensioen?
  • Ik wil een opleiding doen om mijn kennis te verbreden, wat zijn mijn mogelijkheden?

Aanmelden
Een loopbaancheck en bijbehorende adviestraject zijn kosteloos, jij en jouw werkgever hoeven hier niets extra’s voor betalen. Daarnaast zijn de gesprekken geheel anoniem en hoef jij je werkgever hier niet over te informeren. Heb je een vraag over je loopbaan en wil je een gratis loopbaancheck en/of een gratis adviestraject? Je kunt je via onderstaande organisaties aanmelden, dan nemen zij snel contact met je op.

Focus Nederland BeLife

 

 

Wil je eerste extra informatie?