In 3 stappen alles geregeld voor de registratie van Mijnvakmijnontwikkeling

Om gebruik te maken van het platform hebben u en uw werknemers een account nodig. Hieronder vindt u de stappen die u en uw werknemers moeten doorlopen om zorgvuldig een account aan te maken.

De werknemers die bekend zijn in de portal van Stichting USAG hebben allemaal een kaart ontvangen met uitleg om een account aan te maken. op deze kaart staat het unieke personeelsnummer (usagID). Dit nummer heeft een werknemer nodig om zich te kunnen registreren. Mocht uw werknemer de kaart niet ontvangen hebben of niet weten wat zijn/haar usagID is. dan kunt u dit als werkgever ook terug vinden in de portal van Stichting USAG.

Registreren als werkgever:
Als werkgever heeft u een overkoepelend account, waarmee u gegevens van uw werknemers kunt inzien en e-learnings aan werknemers kan koppelen. Dit wordt een admin account genoemd. Om het admin account te activeren volgt u de volgende stappen:

Stap 1: Ga naar Mijnvakmijnontwikkeling en klik op ‘Nu registreren’
Stap 2: Klik uw bedrijf aan en vul bij functie ‘werkgever’ in. Kies vervolgens uw interesses (dit is een voorkeur, u kunt uiteraard van het hele aanbod gebruik maken)
Stap 3: Vul uw naw-gegevens, geboortedatum in en maak een wachtwoord aan. Bij ‘personeelsnummer SUSAG’ hoeft u niets in te vullen. Accepteer de privacyvoorwaarden en klik op registreren.

  • Klik in het platform op ‘profiel’ en voer uw SUSAG-debiteurennummer in. Na het invoeren van uw debiteurennummer krijgt u toegang tot het admin gedeelte van het platform.

Registreren als werknemer:
Stap 1:
Ga naar Mijnvakmijnontwikkeling.nl en klik op ‘Nu registreren’
Stap 2: Klik het bedrijf waar u werkt aan en vul uw functie in. Kies vervolgens uw interesses (dit is een voorkeur, u kunt uiteraard van het hele aanbod gebruik maken en interesses kunt u later ook wijzigen en toevoegen via uw profiel)
Stap 3: Vul uw naw-gegevens, geboortedatum en personeelsnummer SUSAG (= uw SUSAG-ID) in, maak een wachtwoord aan, accepteer de privacyvoorwaarden en klik op registreren.

Voor vragen over het online leerplatform verwijzen wij u naar de supportafdeling van het platform. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 085-2101057 of e-mail: support@susag.nl. Wij staan graag voor u klaar!