Subsidieregeling Stichting Mijn Carrière uitgebreid

11-01-2021

Alle werknemers in de schilders- afwerkings- en glaszetbedrijfstak hebben in 2021 via Stichting Mijn Carrière recht op een financiële vergoeding waarmee zij in vier jaar tijd verschillende opleidingen en trainingen kunnen volgen. Zo groeien ze door en blijven ze gemotiveerd, waardoor ze behouden kunnen blijven voor het bedrijf. Naast deze vergoeding kunnen werknemers ook eenmaal in de vier jaar een adviesgesprek én een loopbaantraject aanvragen. Benieuwd hoe u deze subsidie kunt aanvragen?

Lees meer

Image

OnderhoudNL en LBV verzorgen versneld
testen op coronavirus

Vanaf woensdag 4 november is het voor Schilders- Afwerkings en Glaszetbedrijven mogelijk om via OnderhoudNL en LBV corona sneltesten aan te vragen bij Adaptics. Lees in de brochure hoe u uw werknemers snel en voordeliger kunt laten testen.

Lees meer

Image

Algemeen Verbindend Verklaring CAO USAG

Per 4 september 2020 geldt de CAO Uitvoeringsregelingen voor het Schilders-, Afwerkings,- en Glaszetbedrijf voor alle ondernemers met personeel in dienst in de bedrijfstak SAG. De uitvoeringsregelingen dragen bij aan een optimaal economisch en duurzaam klimaat binnen de bedrijfstak. Benieuwd wat dit voor u als werkgever of werknemer inhoudt? Lees er meer over in onze flyer.

Lees hier het persbericht Download de flyer

 

Image

Nieuwsbrief

Onderstaand vindt u de nieuwsbrief van Stichting USAG met daarin:
  • een Infographic met de belangrijkste resultaten en aanbevelingen van de Gezondheids- & Bodychecks 2019/2020. Wat kunt u doen om uw werknemer gezond en gemotiveerd aan het werk te houden?;
  • een korte animatie video over de Gezondheids- & Bodycheck en waarom het belangrijk is dat uw werknemer ook deelneemt;
  • de mogelijkheden voor een adviesgesprek, loopbaantraject of opleiding met 100% subsidie, voor uw werknemer, via Stichting Mijn Carrière.

 

Lees de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@susag.nl

 

Image