Over Stichting USAG

“Samen zorgen voor een optimaal economisch- en duurzaam klimaat binnen de bedrijfstak”

Stichting Uitvoeringsregelingen voor het Schilders,- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (USAG) is er voor werkgevers en werknemers op het gebied van; duurzame inzetbaarheid, naleving en handhaving, collectieve ongevallenverzekering en organisatieverlof.

Bestuur:
Stichting Uitvoeringsregelingen voor het Schilders- Afwerkings- en Glaszetbedrijf (USAG) wordt paritair gevormd door vertegenwoordigers van OnderhoudNL (waaronder een aantal ondernemers) en Landelijke Belangen Vereniging (LBV). Het bestuur komt regelmatig bij elkaar om lopende zaken met elkaar en het secretariaat te bespreken. Heeft u een vraag aan het bestuur? Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via: info@susag.nl

Ga naar OnderhoudNL Ga naar LBV

Uitvoering cao-regelingen:
De Eendracht in Den Haag voert het secretariaat van Stichting USAG. U kunt hier onder andere terecht voor de planningswerkzaamheden rondom de Gezondheids- & Bodycheck maar ook de inning van de USAG-premie wordt hier verzorgt. Dagelijks beantwoorden de medewerkers van De Eendracht direct uw vragen zonder dat u eerst een keuzemenu hoeft in te toetsen.

Ga naar De Eendracht