Image

Steeds minder werknemers en steeds meer werk. Dit betekent dat uw mensen langer en vitaler het werk moeten uitvoeren. Stimuleren om de leefstijl te verbeteren zou bovenaan de agenda moeten staan. Hierom bieden wij tools om duurzame inzetbaarheid van uw personeel te verbeteren. Doe in september 2021 met uw bedrijf mee met De maand van jouw leefstijl!

Tools voor een betere leefstijl
Tijdens De maand van jouw leefstijl ontvangt u wekelijks informatie en tools om uw werknemers te stimuleren te werken aan een betere leefstijl. Deze activiteiten nemen slechts een uur per week in beslag, maar uiteraard kunt u hier uw eigen bedrijfsactiviteiten aan toevoegen.

Zo brengen wij uw werknemers op de hoogte van het belang van de Gezondheids- & Bodycheck en vertellen wij u hoe deze snelle check kan bijvragen aan een gezonde, pijnvrije leefstijl. Wij werken ook samen met het platform MijnVakMijnOntwikkeling. Hier leert uw werknemer meer over fysieke werkbelasting én komt Gezondheidscoaching aan bod.

Toolboxmeeting
Begin alvast met het inplannen van een Toolboxmeeting in week 36. Hier kunt u de Toolbox GBC met uw werknemers doornemen.

 

Wilt u vooraf uw activiteiten doornemen met onze Duurzame Inzetbaarheid specialist? Dan kan, bel of stuur een e-mail naar Esmee Schrama, 085 210 10 57 of info@susag.nl. Tot in september!